FLORES NO CAMPO, dibuix, 26 x 36,5 cm

Brasília, 1968. Brasil.
Llicenciat en Pintura per la Universitat de Brasília. Viu i treballa a Brasília després d’haver viscut onze anys a Londres. Treball amb el dibuix i la pintura de forma automàtica i espontània, des de la tria del tema fins a la seva execució. En el seu procés de creació, pren com a punt de partida observacions d’allò quotidià o tries purament estètiques i treballa permetent que les línies i les formes segueixin camins no planificats amb lectures suggerides a partir d’imatges incompletes i fragmentades. La sèrie Jacó e Seus Filhos, per exemple, va venir de rellegir les pintures de Francisco de Zurbarán, trobades en un catàleg de la subhasta completament a l’atzar.

Tinta xina s/ paper

ASHER (193 x 75 cm), BENJAMIN (193 x 75 cm), DAN (193 x 75 cm), dibuixos

PIECES (26 x 36,5 cm), dibuix

RETRATO (36,5 x 26 cm), dibuix

JARDIM NOTURNO, acrílic sobre tela

SEM TÍTULO, acrílic sobre tela

JUJUBA, acrílic sobre tela

PÉ DE MEIA, acrílic sobre tela