SÉRIE ANTIETROPIA

SUPERFRAGIL 25

Leopoldo Wolf es gradua en Arts Visuals a la Universitat de Brasília, realitza un postgrau en Il·lustració Aplicada a l’IDEP i un Màster en Estudis Comparatius de Literatura, Art i Pensament a la Universitat Pompeu Fabra.
A la seva ciutat natal, va col·laborar amb projectes col·lectius entorn de l’art efímer. Entre ells destaquen els projectes 0,17 i Fora-do-Eixo. Des de 1994, realitza diverses exposicions que inclouen Ideograma Esvaziado en l’edició Fora-do-Eixo – Precipitações, del Museu Nacional do Conjunto Cultural da República (12/08);VER = LER, a la Galeria dela  Faculdade de Artes Visuais UFG – GO (03/06); VERBO, festival d’arts de la performance dut a terme a la Galeria Vermelho – SP (06/06). Va rebre el premi d’adquisició en el X Salão de Petits Formats UNAMA, a la Galeria de Arte Graça Landeira, Belém – PA (04/04); ha exposat a més els seus llibres-art a Obra Nome, sobre poesia visual brasilera, en el Conjunt Cultural dóna Caixa, Brasília (12/03). Part de la seva obra es troba actualment a les col.leccions SAELPA, UNAMA, MAB i Museu Bispo do Rosário.

WAR