NUA NA POLTRONA VERMELHA, 2009 (Foto: Wilson Montenegro)

NUA NA POLTRONA VERMELHA, 2009 (Foto: Wilson Montenegro)

Rio de Janeiro, 1957. Brasil.

Doctora en Arts Visuals per l’EBA/UFRJ. Professora adjunta a l’Institut de las Arts/UERJ i al Departament d’Art i Disseny/PUC-RJ. Va ser artista resident al Yorkshire Sculpture Park (Anglaterra) i va participar en el Programa de Beques RioArte. Ha rebut diversos premis, entre ells el de Pintura CEMIG al XVIII Salão Nacional de Arte/MG i el Funarte –Arte Contemporânea 2010. Des del 1981 realitza exposicions individuals i participa en mostres col•lectives en institucions com el Paço Imperial (Rio de Janeiro), el YSPark (Anglaterra), la Petite Galerie (Rio de Janeiro), la Galeria Anna Maria Nyemeyer (Rio de Janeiro), la Galeria Baró-Sena (São Paulo), el MAM-RJ, el MAM-SP, el MAC-Niterói o el CCBB-SP. Les seves obres estan a les coleccions de João Sattamini, Gilberto Chateaubriand (MAM-RJ) i a la a University of Essex Collection of Latin American Art. Les seves mostra més recents han estat Vista, a la Casa França-Brasil, i Nudez e Imagem a la Funarte-BH.

 

ESCULTURA COMO IMAGEM, 2008 (Foto: Wilson Montenegro)

VISTA, 2009 (Foto: Wilson Montenegro)

CARIMBOS LONDRES, 2007

CARIMBOS LONDRES, 2007

MULHERES EM DOBRA, 2006

INSTANTÂNEOS, 2002 (Foto: Vicente de Mello)

MENINAS, 1993 (Foto: Wilson Montenegro)