Establishing a mission, 2007

Vanessa Donoso López, Barcelona, 1978.

Viu I treballa a Dublin. Va estudiar a la Universitat de Belles Arts de Barcelona, l’escola d’Art I  Disseny Llotja I a la  Universitat de Winchester a Anglaterra.  Desde la seva llicenciatura Vanessa ha estat activa a l’escena nacional I internacional. Algunes de les seves exposicions individuals ‘Grande, feliz e Invencible’2011, a la  Galleria Kevin Kavanagh a Dublin,’Scientifico-experimental-tecno-color-movement’  al M’atuvu Project space a Brusseles (Bèlgica) 2010, London Art Fair, Londres 2008, “Establishing a Mission” a la Ashford Gallery, Royal Hibernian Academy, Dublin. Exposicions de grup inclueixen ’Three people show’ a la Kevin Kavanagh Gallery, 2010, ’Spooky out of action’ a la Monster Truck Gallery, Dublin, 2010,  ‘Paper Works’  al Pallas Contemporay Space, Dublin 2009 I ‘Precaution’ al Irish Museum of Modern Art, Dublin in 2005.

Vanessa Donoso López actualment gaudeix d’una residència a la Royal Hibernian Academy a Dublín i  està representada per la Galería Kevin Cavanagh a Dublin, Irlanda.

http://www.vanessadonosolopez.com/mainflash.swf

A butterfly lover, 2006-10, mixed media

Mama, threads are not just for sawing, 2010. Dimentions variable