Dos artistes de llocs tan distants com són Geòrgia i el Brasil conflueixen en el mateix espai a Barcelona. Malgrat aquesta distància, Ilana Lichtenstein (São Paulo, 1986) i Levan Tsulukidze (Geòrgia, 1975) tenen una concepció similar de l’art. Si en les seves obres presenciem el canvi constant de protagonisme entre el paisatge i el personatge, en la seva manera de treballar podem observar com l’intercanvi es dóna entre la pròpia figura de l’artista i la seva obra. Aquesta característica comporta també un qüestionament constant pel que fa al medi artístic. En aquesta exposició, dos artistes que no es coneixen però que treballen d’una manera similar, han arribat a la necessitat d’expressar a través del mateix mitjà, casualment fotografia.

Curadoria a càrrec de Glòria Fernández

17 de gener, 20h. del 17 de gener al 28 de febrer.